Palvelut

 Monipuoliset palvelumme antavat asiakkaalle joustavuutta ja varmuutta, tutustu toimintaamme ja pyydä tarjousta! Tarjoamme palveluitamme yksityisille sekä yrityksille, yhteydenotto onnistuu tältä sivulta löytyvällä lomakkeella.

 

Terästeollisuuden sivutuotteiden käsittely

   Tehtäviimme terästehtaalla kuuluu kuonan poistaminen uunin alta sekä sen murskaaminen uusiokäyttöön. Kuona soveltuu hyvin kantavaksi sekä jakavaksi kerrokseksi maanrakennuksessa hyvän vedenläpäisy kykynsä ansiosta. Kuonasta tulee tiivistettynä myös todella kova elämätön kerros, jonka päälle on hyvä laittaa pinta kerros. Kuonan ostoa voit kysyä viereisellä yhteydenottolomakkeella tai suoraan Ovakolta. 

Tuotannon jätteiden hyödyntäminen

   Esikäsittelemme ja murskaamme Kurkisuolle vastaanotetun betonin, jolloin betonin seasta suurinosa metalleista ja muut roskat, jonka jälkeen valmis betonimurske sopii kuonan tavoin kantavaksi sekä jakavaksi kerrokseksi. Jos kiinnostuit betonimurskeen ostamisesta, voit ottaa yhteyttä viereisellä yhteydenottolomakkeella!
Kurkisuolle tuotavat risut ja rakennuspuut haketetaan, jonka jälkeen hake ajetaan lämpölaitokselle polttoon.

Ovakon terästehtaan tuotannon- ja kunnossapidon palvelut

    Ovakolla hoidamme myös teiden ja kävelyväylien talvi- sekä kesäkunnossapidon (lumityöt, harjaamiset, paikkaukset)

Betoni- ja tiilijätteen murskaus hyötykäyttöön

   Meillä on liikuteltava betonimurska-asema, jolla voimme tulla murskaamaan betoninne tai tiilenne paikan päälle! Ota yhteyttä viereisellä yhteydenottolomakkeella.

 

Purkupalvelut

Rakennusten purkamiset tavarat pois ajettuna ja piha siistittynä asiakkaan toiveiden mukaisesti, ota yhteyttä ja pyydä tarjousta! 

Rakennusten salaoja- ja sadevesijärjestelmät

    Rakentamisessa salaojia käytetään maaperän sekä perustusten ja maarakenteiden kuivattamiseen, sadevesijärjestelmillä ohjataan rännien sadevedet pois talon seinustan vierestä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Maanrakennuspalvelut

Meiltä saa kaikki maanrakennuspalvelut kukkapenkin kaivamisesta rakennusten pohjatöihin tai vieläkin suurempiin urakoihin! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kantojen pilkonta ja nostaminen

    Nostamme ja pilkomme kannot asiakkaan toiveiden mukaisesti suurilta sekä pieniltä aloilta, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Vaihtolavapalvelu

    Meiltä saat tarpeisiisi sopivan vaihtolavan edullisesti, alla olevat hinnat sisältää tuonnin sekä tyhjennyksen. Lopullinen hinta määräytyy tyhjennyspaikan sekä tavaran mukaan! Ota yhteyttä viereisellä yhteydenottolomakkeella.

  Kurkisuolle Kukkuroinmäkeen
Imatralta 130,20€ (sis. alv) 192,20€ (sis. alv)
Ruokolahdelta 303,80€ (sis. alv)  378,20€ (sis. alv)
Please prove you are human!